9 Eylül 2013 Pazartesi

Maden Suyu ile Zayıflama

Şüphesiz fazla kiloların yarattığı psikolojik etkiler belki de insana fiziksel zorluklarından daha zor geliyor. İnsanlardan utanmak, yeni bir giysi almaya dahi cesaret edememek... Ancak eğer siz istediğiniz formu hayal eder ve bu hayalin peşinden gitmeye karar verirseniz, olmayacak bir şey yok değerli okurlar. Bu yazımızda maden suyunun nasıl güzel bir diyeti, başarılı bir şekilde desteklediğini anlatacağız.

Maden suyunun faydası bir değil bin değil inanın. Kemik erimesinden cildin güzelleşmesine, böbreklerden dişlere çok iyi geliyor.

Maden suyu eğer günde 1-2 taneden fazla içilmezse oldukça yararlı bir içecektir. Ancak tansiyonu yüksek olanların uzun süreler tüketmesi tavsiye edilmemektedir.

Şimdi gelelim maden suyunun nasıl diyeti desteklediğine. Öncelikle hepimizin bildiği gibi maden suyu hazmı kolaylaştırır. Hazmı kolaylaştırması başlı başına sizin için bir yardımcıyken bir de maden suyunun iştahı kesmesi olayı tamamen kilo vermek isteyenlerin lehine çeviriyor. Maden suyu ile zayıflama zaten bir çok kişi tarafından da tavsiye edilir.
Maden suyunu lütfen soda ile karıştırmayalım. Soda yapaydır, maden suyu doğal. Ayrıca kesinlikle meyveli maden suyu tavsiye etmiyoruz. Doğal bir şey içiyorsak, gelin bozulmaya uğramamışını tercih edin.

Maden suyu limonla çok daha iyi etki yapabilir. Özellikle kadınlarda C vitamini demirin emilimini desteklediğinden maden suyuna biraz limon sıkarsanız, hem iştahınızı büyük ölçüde kesecek hem de yemek yediğinizde kolayca demirler emilime uğrayacaktır.

Peki Nasıl Kullanmalıyım?

Gün içerisinde 1-2 adet maden suyu tüketmelisiniz. Bu tüketim şekli yemeklerden sonra olabilir veya daha iyi etki yapması için biraz daha yemekten 1-2 saat sonra tüketmeniz daha akıllıca olacaktır.

Maden suyu içerek, hali hazırda uyduğunuz diyeti çok güzel bir şekilde destekleyebilirsiniz. Benimde çevremde diyetlerine maden suyu ekleyerek çok faydasını görmüş ve hatrı sayılır kilo vermiş insanlar var. Tavsiye ediyorum.

Etiketler: , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

"Anonim"i seçerek direk yorum yapabilirsiniz...

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.