5 Kasım 2013 Salı

Bel Yağlarını Eritmek

Erkeklerin ve kadınların temel problemlerinden birisi de bel yağlarıdır. Sizlere bu yazımızda bel yağlarını eritmek için birkaç temel egzersiz metodu göstereceğiz. Evinizde kolaylıkla uygulayabileceğiniz bu egzersizleri her gün belirli bir zaman aralığında gerçekleştirirseniz bel yağlarından, yan bölgenizde birikmiş yağlardan kurtulacaksınız.

İlk egzersiz hareketi: Düz bir zemine yatın. Ayağınızı resimdeki gibi diğer bacağınızın üstüne koyun, sol bacağınız diğer bacağınızın üstündeyse sağ elinizi başınıza koyun, diğer eliniz yere serili bir şekilde kalsın. Daha sonra çapraz olarak mekik çekmeye başlayın.

Bel Yağlarını Eritmek

Günde her bir pozisyon için 10 mekik yeterli olacaktır, önce sağ, sonra sol tarafa bacaklarınızın yerini değiştirerek uygulayın. 10 sağ + 10 sol buda 20 mekik demek oluyor, bu şekilde bel yağlarınızı kolaylıkla eritebilirsiniz.


2. Egzersiz hareketi:  Düz bir zemine yatın, bacaklarınızı bükün, aralarında biraz boşluk olması daha etkili olmasını sağlayacaktır. Önce sağ, sonra sol dizinize uzanarak aynı hareketleri tekrarlayın. Bu egzersiz sizi biraz zorlayabilir fakat etkili olmasını istiyorsanız günde 20 kere tekrarlamanız gerekmektedir.

Bel Yağlarını Eritmek


Gösterilen 2 bel yağı eritme egzersizini her gün tekrarlayın, eğer verdiğimiz rakamların etkili olmadığını düşünüyor, veya o sayı kadar yaptığınızda zorlanmadığınızı düşünüyorsanız  veya yanma hissetmiyorsanız miktarını arttırabilirsiniz fakat kesinlikle düşürmemeniz gerekir. 

Diğer bir husus her gün tekrarlamazsanız kazanacağınız tek şey karın kaslarınızda oluşan ağrılar olacaktır, her gün yapılmadığı taktirde yağ yakımı gerçekleşmez. Düzenli olarak yapılması tavsiye edilmektedir.  1 gün yap 3 gün bırak şeklinde yapılan egzersizler ve bu egzersizler ile doğru bir beslenme planına uymamak, size sadece zaman kaybı olarak geri dönecekktir. En ufak bir gelişme dahi göremezsiniz.

Bu yüzden, egzersizleri düzenli yapmaya ve beslenmemize dikkat etmeye özen gösterelim...

Etiketler: , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

"Anonim"i seçerek direk yorum yapabilirsiniz...

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.