17 Ekim 2013 Perşembe

Selülit Masajı

Kimi zaman egzersiz için ya zaman ayıramayız ya da biraz külfetli bir iş gibi gelir. Veya bacaklarımızda ve belimizde bir rahatsızlık olur da egzersizleri yapmamıza imkan olmaz. Peki böyle zamanlarda selülitleri gidermek için başka yol yok mu? Yazının devamında...

Egzersiz kadar olmasa da size selülitleri gidermede çoook yardımı dokunacak masajlar için ipuçları vereceğiz şimdi. Nasıl yapılacağı hakkında videolar ve sıralı maddeler, bu masajlara ek olarak duş alırken yapabileceğiniz masajlara da göz atacağız.


  • NASIL MASAJ YAPMALIYIZ?
- Selülitli bölgeye öncelikle avuç içi ile ısıtma masajı yapılır. Bu masaj avuç içi ile bölgeyi yavaş yavaş sıkıştırmak ile yapılmaktadır.

- Daha sonra titreşim ve vurma masajları yapılarak bölgedeki kan akışı hızlandırılır ve doku gevşetilir. 

Masajlar gerçekten de selülit geçirmede mükemmel etki yapabilmektedir. Özellikle de bir profesyonele yaptırdığınızda!

- Banyoda iken duş başlığınızı ayarlayarak daha kuvvetli su fışkırmasını sağlayarak selülitli bölgede bir kaç dakika gezdirin. Bu tazyik de bir nevi vurma ve titreşim masajı görevi görecek olup selülitlerin dağılıp azalmasında çok yardımcı olacaktır.

- Unutmayın banyoda yapılacak masajlar göğüsleri de daha diri hale getirmek için önerilmektedir yukarıdaki maddede olduğu şekliyle.

Şimdi gelin, işin uzmanlarından selülit giderici masajlar nasıl yapılıyormuş öğrenelim.

Vereceğimiz videoda uzman kendi kendine selülit masajı nasıl yapılır sorusuna cevap veriyor. Mutlaka izleyin!

Etiketler: , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

"Anonim"i seçerek direk yorum yapabilirsiniz...

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.